Vacature Productiemanager

25/09/2023

Vacature Productiemanager

Productiemanager  (40 uur per week)

Q-Blue groeit! En om deze groei aan te kunnen, zoeken wij versterking in de vorm van een Productiemanager. Na een grondige inwerkperiode – waarin kennis wordt gemaakt met alle facetten van de productie – is het de bedoeling dat je de taken en verantwoordelijkheden overneemt van de huidige productiemanager-bedrijfsleider, zodat hij zich volledig kan richten op innovatie van het product en automatisering van de productielijn (en op zijn naderende welverdiende pensioen).

Jouw verantwoordelijkheden:

 • De werkvoorbereiding in het ERP-systeem (Isah);
 • Het maken van de productieplanning;
 • Voorraadbeheer;
 • Contact onderhouden met leveranciers;
 • Beheer en onderhoud werkinstructies en machines;
 • Leiding geven aan onze productiemedewerkers;
 • Een bijdrage leveren aan de automatisering van de productie en innovatie van het product;
 • Het bewaken van de strenge kwaliteitseisen.

Wat neem jij mee:

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door ervaring of opleiding;
 • Ervaring met leidinggeven of een goed verhaal waaruit blijkt dat jij onze ideale productiemanager bent;
 • Je kunt goed overweg met het MS-Office pakket;
 • Je hebt technisch inzicht en je loopt warm voor innovatieve oplossingen;
 • Je vindt het leuk en belangrijk om mee te werken aan de energietransitie.

Wat kan Q-Blue jou bieden?

 • Een klein en betrokken team bij een bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is;
 • Een bruto maandsalaris tussen €2876 – €3641 o.b.v. fulltime werkweek;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een uitgebreid inwerkprogramma voor een vliegende start;
 • Ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een groeiend bedrijf.

Wie zijn wij?

Q-Blue BV is een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van warmtewisselaars voor het terugwinnen van warmte uit gebruikt douchewater. De producten worden verkocht onder de merknaam “Showersave®”. In Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk heeft het bedrijf een marktleidende positie.  Europa beseft steeds meer dat het raar is om energie letterlijk door het doucheputje weg te spoelen. In de huidige energie-transitie en met de huidige energieprijzen neemt de vraag naar Showersave® producten explosief toe. Dat is ook logisch want een Showersave® bespaart zo maar 60% op de energievraag voor warm tapwater in een woning. Het doucheputje wordt daarom vaak als het grootste energielek van een nieuwe woning gezien. Q-Blue maakt een grote groei door en deze groei zal verder en sneller doorzetten.

Solliciteren doe je zo!

Als je gelooft dat je de perfecte match bent voor deze rol en wilt bijdragen aan het succes van Q-Blue, nodigen wij je van harte uit om jouw cv en korte motivatie te sturen naar Greke Bakema: g.bakema@indufinish.com (*). Heb je vragen over de vacature? Bel of whatsapp gerust: 06 27 09 11 33.

We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en de mogelijkheid te bespreken om samen te werken in ons enthousiaste team bij Q-Blue.

* De werving & selectie wordt uitgevoerd door onze zusterorganisatie Indufinish.

Wij vullen deze vacature via eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet gewaardeerd. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, worden behandeld als directe sollicitatie van de kandidaat.