Kwaliteit

De beste warmtewisselaars op de markt

De beste warmtewisselaars maken die op de markt verkrijgbaar zijn. Dat is onze missie. Dat betekent dat we hoge eisen stellen aan onze producten en blijven innoveren. We hebben een eigen R&D-afdeling in huis, waar we constant bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van onze bestaande systemen.

We stellen hoge eisen aan onze producten en blijven constant innoveren

Topproducten

Alleen de hoogste kwaliteit telt, dat is onze overtuiging

Een topproduct scoort hoog op alle facetten van kwaliteit. Zo zijn Q-Blue warmtewisselaars eenvoudig te installeren. Dat is kwaliteit voor de installateur. Daarnaast hebben onze warmtewisselaars een laag drukverlies en een hoog rendement. Dat betekent kwaliteit voor de eindgebruiker: een hoog comfortniveau en flink lagere energiekosten.

Q-Blue is KIWA product gecertificeerd volgens BRL K656 wat betekent dat onze productie en de gebruikte materialen door KIWA gecontroleerd worden. Onze producten zijn daarom voorzien van een KIWA woordmerk of een KIWA logo. Alle Q-Blue Showersaves zijn door KIWA getest en hebben rendementscertificaten van zowel van KIWA als van het Passiv House Institute.

De Showersave® heeft tevens een DVGW-certificaat en is hiermee de enige warmtewisselaar, die volgens de strenge kwaliteitsnormen van de DVGW is gekeurd.

Ook zijn alle Q-Blue Showersaves opgenomen in de ISSO LIJST van het BCRG.

Dus, gecontroleerde productie, maximaal comfort, hoge besparing en een goede bijdrage aan de vermindering van de CO2 uitstoot.
Wie wil dat nu niet?

download KIWA BRL-K656