Over Q-Blue

Innovatieve en duurzame warmtewisselaars

Q-Blue ontwikkelt en produceert innovatieve en duurzame warmtewisselaars die eenvoudig te installeren zijn en een hoog comfort bieden. Kwaliteit en een hoog rendement, dat is waar we voor staan. Bij Q-Blue vinden we dat we zuinig moeten zijn op ons milieu en dat we respectvol moeten omgaan met onze natuurlijke energiebronnen. Alle energie die we opwekken, moeten we ook daadwerkelijk gebruiken en niet zomaar weggooien.

We ontwikkelen systemen die ervoor zorgen dat onze klanten op een eenvoudige manier veel energie besparen en het milieu ontzien

Milieu

Energieverspilling is onethisch en onnodig.

Vanuit die overtuiging leveren wij slimme warmtewisselaars. Systemen die ervoor zorgen dat onze klanten op een eenvoudige manier veel energie besparen en het milieu ontzien. De warmtewisselaars van Q-Blue gebruiken de warmte uit douchewater om schoon leidingwater te verwarmen en worden overal toegepast waar gedoucht wordt of waar warm water naar het riool wordt afgevoerd. Daarbij kunt u denken aan woonhuizen, appartementen, verzorgingshuizen, hotels, zwembaden en sporthallen. Maar ook bij industriële processen waarbij warm afvalwater wordt afgevoerd, worden onze warmtewisselaars steeds vaker ingezet om geld te besparen en energieverspilling te voorkomen.