Q-Blue Nieuws

Certificering DVGW

Certificering DVGW

11/07/2023

Dit jaar zijn we druk geweest met het verlengen van ons DVGW certificaat voor de Showersave®. DVGW is het kwaliteitscertificaat voor Duitsland en is de grootste gas- en waterindustrie certificeringsinstantie in Europa.

Certificering

Certificering

23/01/2023

De Showersave® douchewater warmtewisselaars hebben al jaren, en hebben nog steeds,  het hoogste rendement in de markt. Dit wordt niet alleen onderschreven door de KIWA rendementscertificaten maar ook door de Passivhaus certificaten. In 2019 won de Showersave®QB1-21D-HE zelfs de internationale Passivhaus innovation award.

Recycling

Recycling

04/07/2022

De Showersave® is gemaakt van koper en een klein deel messing. Koper levert sinds jaar en dag geld op wanneer je het inlevert bij schroothandelaren. Het is niet verpakt en dus direct herkenbaar als koper. En inleveren van koper levert geld op. De kans dat het gerecycled wordt is daarmee optimaal.

Bewezen techniek

Bewezen techniek

23/06/2022

De gebruikte techniek is zeer betrouwbaar en veelvuldig beproefd. Al meer dan 100.000 DWTW’s van deze serie vonden hun weg naar tevreden klanten in de afgelopen jaren. Is dat belangrijk? Jazeker, het geeft opdrachtgever, installateur en eindgebruiker zekerheid.

Wateraansluitingen

Wateraansluitingen

16/05/2022

Het grootste pluspunt in deze categorie zijn wel de sanitairwateraansluitingen. Deze zijn van messing en zitten op de buitenbuis van de Showersave®. Rechte puntstukken kunnen er direct in gemonteerd worden. Messing is erg sterk dus kans op scheuren of doldraaien van de schroefdraad is er niet.

Efficiency

Efficiency

29/04/2022

Beste efficiency, serieuze BENG reductie (NTA8800) Showersave® warmtewisselaars zijn er in verschillende lengtes. In hun klasse hebben de verschillende Showersave® warmtewisselaars telkens het hoogste rendement. Dat is een resultaat van uitgekiende basismaterialen, een continu proces van optimalisaties en een gecertificeerd productieproces.