Bewezen techniek

23/06/2022

Bewezen techniek

De Showersave®QB1 – de beste douchepijp WTW in de markt Deel 3 van 7

Showersave® is al jaren een bekende naam in warmtewisselaar-land. Na 15 jaar ervaring, doorontwikkeling en optimalisatie is met recht te zeggen dat het de beste douchepijp WTW in de markt is. In de komende weken zullen we telkens een aspect uitlichten waarmee de Showersave® hoge ogen gooit.

Deel 3 van deze serie gaat over de bewezen techniek.

Bewezen techniek
De gebruikte techniek is zeer betrouwbaar en veelvuldig beproefd. Al meer dan 100.000 DWTW’s van deze serie vonden hun weg naar tevreden klanten in de afgelopen jaren.

Is dat belangrijk? Jazeker, het geeft opdrachtgever, installateur en eindgebruiker zekerheid.

  1. Zekerheid over installatiegemak. De manier om de Showersave® aan te sluiten is universeel. Zowel kunststof als koperen leidingen kunnen worden gebruikt. De messing aansluitingen van de Showersave® zijn bewezen sterk.
  2. Ook is er de zekerheid van een betrouwbaar product. Van de ruim 100.000 geïnstalleerde producten vallen er slechts enkelen uit. Vaak is daar dan ook nog een bijzondere reden voor. En uitvallers zijn nagenoeg altijd van vroegere productiejaren. De in de praktijk bewezen techniek garandeert u dus een zeer hoge bedrijfszekerheid van uw Showersave®.
  3. Tot slot is er dan de zekerheid van langdurig goed rendement. Zelfs Showersaves® van meer dan 10 jaar oud geven nog steeds een uitstekend rendement. Dat betekent dat er langdurig flink bespaard wordt op de verwarmingskosten van tapwater.

De Showersave®-techniek is dus met recht een bewezen techniek waarmee u zeker kunt zijn van een betrouwbaar en hoog(st) renderend product.

Waar is de Showersave® te koop?
De Showersave® is opgenomen in UNIEC3 en in de BCRG databank. Het product is te koop bij alle grote groothandels voor installatietechniek.

Meer informatie vindt u ook op: www.luxxor.nl en www.q-blue.nl