Certificering

23/01/2023

Certificering

Showersave® – de best gecertificeerde warmtewisselaars op de markt Deel 5 van 7

De Showersave® douchewater warmtewisselaars hebben al jaren, en hebben nog steeds,  het hoogste rendement in de markt. Dit wordt niet alleen onderschreven door de KIWA rendementscertificaten maar ook door de Passivhaus certificaten. In 2019 won de Showersave®QB1-21D-HE zelfs de internationale Passivhaus innovation award.

Maar dat zijn niet de enige certificaten die van toepassing zijn op de Showersave®. De Showersave® is ook WRAS-goedgekeurd, Belgaqua-goedgekeurd, CSTB-goedgekeurd en heeft ook ETA-Denemarken goedkeuring.

Daarnaast beschikt de Showersave® als enige verticale douchewater-warmtewisselaar ter wereld over het KIWA-productcertificaat en het DVGW-certificaat. Hierdoor weet u als installateur of ontwikkelaar zeker en kunt u ook aantonen dat de warmtewisselaar die u toepast voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

De Showersave® is daarmee met recht de best gecertificeerde douchewater warmtewisselaar in de markt.